Kommende film

April måned

 • Plakat for filmen Avengers: Endgame

  Avengers: Endgame

  Det fjerde kapitel i Avengers-sagaen er kulminationen på en episk historie fortalt over 22 indbyrdes forbundne Marvel-film.
  Efter det på gruopvækkende vis lykkedes Thanos at udslette halvdelen af alt liv i universet og tynde voldsomt ud i Avengers' rækker, må de tilbageværende superhelte indse, hvor skrøbelig vores virkelighed er – og hvilke ofre, der må bringes for at beskytte den - og satse alt i det endelige opgør i Marvel Studios' storslåede afslutning på 22 film, ”Avengers: Endgame”.

  Kevin Feige har produceret ”Avengers: Endgame,” der er instrueret af Anthony og Joe Russo. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau og Stan Lee er executive producers, og manuskriptet er skrevet af Christopher Markus og Stephen McFeely.

  Genre: Action, Adventure
  Instruktør: Anthony Russo, Joe Russo
  Skuespillere: Brie Larson, Karen Gillan, Winston Duke
  Premiere 24. april
 • Plakat for filmen Gøg & Gokke

  Gøg & Gokke

  'Gøg & Gokke' handler om Oliver Hardy og Stan Laurel, som helt tilbage i stumfilmens tid blev verdenskendt for deres komiske slapstik og herlige barnlige optrin. Det er dog ikke kun deres fascinerende og tryllebindende komiske talenter, filmens instruktør Jon S. Baird har valgt at fokusere på, men årene efter de to komikeres imponerende karriere.
  Da duoen forsøger at genstarte karrieren med en tour til efterkrigstidens Storbritannien, viser det sig, at de ikke nyder den samme popularitet som de tidligere gjorde i biograferne. Desuden går touren ikke helt som ønsket, og da også snart helbredet og deres indbyrdes forhold skranter, er spørgsmålet om denne rejse vil blive Stan og Laurels svanesang?
  I hovedrollerne som Stan Laurel (Gøg) og Oliver Hardy (Gokke) ses britiske Steve Coogan og John C. Reilly. Begge skuespillere har tidligere prøvet kræfter med både de komiske og dramatiske roller, og forstår sig glimrende på at veksle mellem de to genrer samtidig.
  Filmens manuskript er skrevet Jeff Pope, der har fået til at opgave at bringe den komiske duo til live. Trods han store respekt for og fascination af de to komikere, er han gået til opgaven med et ønske om at beskrive dem som de mennesker, de hver især var på godt og ondt.
  ’Gøg og Gokke’ bliver en årets helt store filmoplevelse og med et tilbageblik på en tid, der var en gang. - Filmen er en del af Biografklub Danmark programmet.
  Kilde: UIP

  Instruktør: Jon S. Baird
  Skuespillere: Steve Coogan, Shirley Henderson, Danny Huston, John C. Reilly, Nina Arianda
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 25. april
 • Plakat for filmen Til vi falder

  Til vi falder

  Nogle år efter deres søn forsvandt under en ferie på en lille spansk ø, tager ægteparret Adam og Louise tilbage for at afslutte politisagen. Det bliver et vemodigt og overvældende gensyn med det sted, hvor de engang var lykkelige. Mens Louise prøver så godt hun kan at se fremad, kan Adam ikke slippe tanken om at finde ud af, hvad der skete med deres søn. Samtidig står parret ved en skillevej - det er svært at blive sammen med det tab de har lidt, men det er også svært at gå hver til sit, når det sidste man har er hinanden. På forskellig vis forsøger parret at finde ud af sorgen og ind i livet, og sammen får de nu en sidste chance for at genfinde glæden, kærligheden og troen på et nyt liv.
  Kilde: Scanbox

  Genre: Drama
  Instruktør: Samanou A Sahlstrøm
  Skuespillere: Dar Salim, Lisa Carlehed
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 25. april

Maj måned

 • Plakat for filmen Stalker

  Stalker

  Frances (Chloë Grace Moretz) er en sød naiv ung pige, der prøver at klare skærene på egen hånd i New York City. Da hun finder en glemt håndtaske i et subway-tog, leverer hun den naturligvis tilbage til dens rette ejer. Ejeren er Greta (Isabelle Huppert) - en excentrisk fransk klaverlærer, der elsker klassisk musik og som er ensom. Frances har mistet sin egen mor for nylig og knytter sig hurtigt til enken, Greta. Men Gretas moderlige omsorg smuldrer og bliver mere og mere forstyrret og Frances opdager, at intet i Gretas liv er, hvad det giver sig ud for at være.
  Instruktør, Neil Jordan, der gav os den Oscarvindende neo-noir klassiker ’The Crying Game’ er tilbage med en veldrejet og velspillet thriller, der twister og charmerer fra start til slut.
  Kilde: Scanbox

  Instruktør: Neil Jordan
  Skuespillere: Isabelle Huppert, Chloë Grace Moretz
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 2. maj
 • Plakat for filmen Long Shot

  Long Shot

  Charlotte Field (Charlize Theron) er en af de mest indflydelsesrige kvinder i verden. Klog, sofistikeret og succesfuld – en fantastisk politiker med evner indenfor… ja, nærmest alt. Fred Flarsky (Seth Rogen) er en dygtig og grænsesøgende journalist med selvdestruktive tendenser.
  De har intet tilfælles. udover at Charlotte var Freds babysitter og første kærlighed. Da Fred ud af det blå bliver genforenet med Charlotte, charmerer han hende med sin selvironiske humor og sine minder om hendes ungdommelige idealisme. Mens at hun forbereder sit kandidatur til at blive USAs næste præsident, hyrer Charlotte impulsivt Fred som sin personlige taleskriver – hvilket går meget imod hendes betroede rådgivere.
  Fred bliver en del af Charlottes elitehold, men er uforberedt på hendes glamourøse og risikable livsstil. På trods af det, flyver gnisterne imellem de to, da deres umiskendelige kemi bringer dem på en global kærlighedstur, som krydres af en række farlige og bizarre hændelser.

  Instruktør: Jonathan Levine
  Skuespillere: Charlize Theron, Seth Rogen, Alexander Skarsgård
  Premiere 2. maj
 • Plakat for filmen Villy og monsterplaneten

  Villy og monsterplaneten

  Villy er på rejse i rummet med sine forældre, da en meteorregn pludselig tvinger ham til at forlade både familie og rumskib. Hans redningskapsel lander på en vild og uudforsket planet. Heldigvis er Villy ikke helt alene! Med sig har han Buck - en overlevelsesrobot - og sammen må de holde stand indtil redningsfartøjet kommer og henter dem. Villy er heldigvis en nysgerrig dreng man ikke sådan slår ud, og går straks i gang med at undersøge planeten - til stor frustration for Buck, der er sat i verden for at holde Villy ude af problemer. Villy og Buck møder også rumvæsenet Flash, og sammen udforsker de den farverige planet, dens fauna, dens flora ... men også dens farer.
  Kilde: Angefilm

  Instruktør: Eric Tosti
  Premiere 16. maj
 • Plakat for filmen John Wick 3

  John Wick 3


  Premiere 16. maj
 • Plakat for filmen Kvinde på krigsstien

  Kvinde på krigsstien

  ’Kvinde på krigsstien’ er en intelligent feel-good-film og moden crowdpleaser, der formår at tackle påtrængende globale dagsordener med lige dele humor, drama og musikalitet. Halla er en islandsk kvinde, der erklærer krig mod den industri og de politikere, som truer med at ødelægge hendes land. Hun går radikalt til værks, men så kommer et forældreløst barn ind i ligningen. Halldóra Geirharðsdóttir er en åbenbaring af kvindelig trods, sensualitet og virkelyst, mens den storslåede islandske natur bidrager med sit. Og når musikken bevæger sig ind i billedrammen, spilles der, så englene synger med i det høje. Filmen er med i Biografklub Danmark.
  Kilde: Camera Film

  Genre: Drama
  Instruktør: Benedikt Erlingsson
  Skuespillere: Halldóra Geirharðsdóttir, Jóhann Sigurðarson, Juan Camillo Roman Estrada
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 23. maj
 • Plakat for filmen Brightburn

  Brightburn

  Hvad nu hvis et barn fra en anden verden nødlandede på jorden; men i stedet for at blive menneskehedens helt, viste han sig at være noget langt mere dystert?

  Med Brightburn har den visionære filmskaber bag Guardians of the Galaxy og Slither givet os et chokerende bud på en radikal, ny genre: superheltegysere.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama, Horror, Science Fiction
  Instruktør: David Yarovesky
  Skuespillere: Elizabeth Banks, David Denman, Matt Jones
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 23. maj
 • Plakat for filmen Aladdin - Med dansk tale

  Aladdin - Med dansk tale


  Instruktør: Guy Ritchie
  Skuespillere: Alan Tudyk, Naomi Scott, Smith
  Premiere 23. maj
 • Plakat for filmen Rocketman

  Rocketman

  “Rocketman” er historien om mennesket Elton John og årerne, hvor han brød igennem. Vi tager med på den fantastiske rejse, som forvandler det klaverspillende vidunderbarn Reginald Dwight til superstjernen Elton John.
  Det er en universal og inspirerende historie – akkompagneret af Elton Johns mest elskede sange og fremført af Taron Egerton – om drengen som kom fra ingenting og ender med at blive en af populærkulturens mest ikoniske personligheder.
  I øvrige roller ses Jamie Bell som sangskriveren og tekstforfatteren Bernie Taupin, som stod bag mange af Elton Johns sange, Richard Madden som Eltons første manager John Reid og Bryce Dallas Howard som Eltons mor Sheila Farebrother.
  Kilde: UIP

  Instruktør: Dexter Fletcher
  Skuespillere: Jamie Bell, Bryce Dallas Howard, Taron Egerton, Richard Madden
  Premiere 29. maj
 • Plakat for filmen Godzilla 2

  Godzilla 2

  Efter de globale monster-succeser med bl.a. Godzilla og Kong: Skull Island kommer nu næste kapitel i Warner Bros. Pictures' og Legendary Pictures' filmiske MonsterSaga, Godzilla II King of the Monsters, et episk action-eventyr, der konfronterer Godzilla med nogle af popkulturens mest populære monstre nogensinde. Den seneste film i serien følger den heroiske indsats af det krypto-zoologiske bureau, Monarch, da dets ledelse – og resten af verdens befolkning – står over for en gruppe gigantiske, apokalyptiske monstre, herunder den mægtige Godzilla, der kolliderer med bl.a. Mothra, Rodan og hans ultimative nemesis, den trehovede King Ghidorah. Da disse forhistoriske supermonstre – som indtil nu kun har været kendt som forhistoriske myter – rejser sig fra deres æoner gamle hvilesteder, går de alle efter verdensherredømmet, hvilket ikke efterlader menneskeheden mange chancer for at overleve...
  kilde: sf studios

  Instruktør: Michael Dougherty
  Skuespillere: Sally Hawkins, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Bradly Whitford
  Premiere 29. maj

Juni måned

 • Plakat for filmen De frivillige

  De frivillige

  Den berygtede erhvervsmand og jetsetter Markus Føns er blevet varetægtsfængslet. Efter et brutalt overfald af en gruppe rockere med forbindelser til hans mere lyssky forretningsforbindelser, vælger Markus at gå i frivillig isolation blandt fængslets svageste indsatte. I denne afdeling har de et fængselskor, hvor den indsatte Niels er selvudnævnt korleder. Markus beslutter at blive en del af koret, men der går ikke længe, før han ligger i åben kamp med Niels om pladsen i toppen af hierarkiet. Det er ikke en kamp, der udkæmpes med muskler, men med list, tyranni og højskolesange.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Frederikke Aspöck
  Skuespillere: Anders Matthesen, Søren Malling, Jacob Lohmann, Christopher Læssøe
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 13. juni
 • Plakat for filmen Men in Black International

  Men in Black International


  Premiere 13. juni
 • Plakat for filmen BLINKY BILL PÅ EVENTYR

  BLINKY BILL PÅ EVENTYR


  Premiere 20. juni
 • Plakat for filmen Booksmart

  Booksmart


  Genre: Komedie, Ungdom
  Instruktør: Olivia Wilde
  Skuespillere: Jason Sudeikis, Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Liza Kudrow
  Premiere 20. juni
 • Plakat for filmen Annabelle 3: Comes home

  Annabelle 3: Comes home


  Instruktør: Gary Dauberman
  Skuespillere: Patrick Wilson, Emily Brobst, Mckenna Grace
  Premiere 27. juni
 • Plakat for filmen Kaptajn Bimse

  Kaptajn Bimse

  Anna (Nanna Marqvorsen) på 7 år har svært ved at falde i søvn, for i morgen er det hendes fødselsdag og hendes ynglingsdukke Sofie er glemt oppe i sommerhuset i Rørvig. Anna tænker på ensomheden, og hvordan det må være at ligge der helt mutters alene i mørket. Puttet godt ned under dynen hører Anna pludselig en brummen. Anna får besøg af en lille gul flyvemaskine ved navn Zanzibar samt flyets besætning: Kaptajn Bimse (Jesper Asholt) og andenpiloten Goggeletten.(Peter Frödin).
  Den danske børnefilm 'Kaptajn Bimse' er baseret på en Bjarne Reuters mest populære børnebøger "Kaptajn Bimse og Goggeletten". - Forfatteren har skrevet seks bøger om Kaptajn Bimse,
  Kilde: UIP

  Genre: Animation
  Instruktør: Thomas Borch Nielsen, Kirsten Skytte
  Skuespillere: Jesper Asholt, Peter Frödin, Nanna Marqvorsen
  Premiere 27. juni
 • Plakat for filmen Yesterday

  Yesterday

  Den Oscar®-vindende instruktør Danny Boyle (“Slumdog Millionaire” og “Steve Jobs”) og den roste manuskriptforfatter Richard Curtis (”Love Actually” og ”Notting Hill”) er gået sammen om Working Titles nye komedie med Lily James (”Mamma Mia! Here We Go Again” og ”Baby Driver”), Himesh Patel (”Eastenders”) og Kate McKinnon (“Saturday Night Live”).

  Instruktør: Danny Boyle
  Skuespillere: Lily James, Ana de Armas, Kate McKinnon
  Premiere 27. juni

Juli måned

 • Plakat for filmen Kæledyrenes hemmelige liv 2

  Kæledyrenes hemmelige liv 2

  I “Kæledyrenes hemmelige liv” fandt vi ud af, hvad vores kæledyr laver, når vi ikke er hjemme og i ” Kæledyrenes hemmelige liv 2” skal vi igen med den lille terrier Max og hans venner, kaninen Snefnug, den forkælede skødehund Glitter og alle de andre dyr, vi lærte at kende, ud på nye eventyr.
  Kilde: UIP

  Genre: Animation
  Premiere 4. juli
 • Plakat for filmen Spider-Man: Far From Home

  Spider-Man: Far From Home


  Genre: Action, Adventure
  Premiere 4. juli
 • Plakat for filmen Løvernes Konge

  Løvernes Konge


  Premiere 17. juli