Kommende film

Februar måned

 • Plakat for filmen Green Book

  Green Book

  GREEN BOOK er baseret på en virkelig historie om et livslangt venskab og er et lunt feel good drama med masser af humor.

  Da den italiensk-amerikanske udsmider Frank Anthony Vallelonga, også kendt som Tony Lip (Viggo Mortensen), bliver hyret som chauffør og bodyguard for den sorte klavervirtuos Dr. Don Shirley (Mahershala Ali), der skal på en koncertturné fra New York til Sydstaterne, må de gøre brug af en Green Book – en rejseguide og vejledning i hvilke restauranter og hoteller, der tager imod afroamerikanske borgere i 60’ernes USA – for at sikre at Shirley ikke nægtes servering, ydmyges eller trues på livet.

  Sat i 60’ernes USA, præget af racisme og borgerrettighedsbevægelsen, bliver Tony og Don konfronteret med racehad og deres egne fordomme og får øjnene op for alt det, de har til fælles. Det, der starter som en to måneder lang turné, præget af nødvendighed, fører til etableringen af et smukt, livslangt venskab.

  Genre: Drama
  Instruktør: Peter Farrelly
  Skuespillere: Viggo Mortensen, Linda Cardellini, Mahershala Ali
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 21. februar
 • Plakat for filmen Instant Family - Når 2 bliver til 5

  Instant Family - Når 2 bliver til 5

  Da Pete (Mark Wahlberg) og Ellie (Rose Byrne) beslutter sig for at adoptere, åbner en helt ny verden sig for dem. De håber at blive plejeforældre til et lille barn, men da de møder en 15 årig pige, den oprørske Lizzy (Isabela Moner) og hendes to søskende, står de pludseligt med ansvaret for tre børn i stedet for som planlagt et. Pete og Ellie forsøger efter bedste evne at omstille sig til forældrerollen, hvilket er noget svære end som så. ”Instant Family” er inspireret af instruktøren Sean Anders’ eget liv og har Octavia Spencer, Tig Notaro og Margo Martindale i de øvrige roller.

  Genre: Komedie
  Instruktør: Sean Anders
  Skuespillere: Rose Byrne, Mark Wahlberg, Isabela Moner
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 28. februar
 • Plakat for filmen Cold Pursuit

  Cold Pursuit

  Velkommen til Kehoe, hvor Nels Coxman (Liam Neeson) arbejder som sneplovsfører og lever et stille liv med sin kone og søn. Men da hans søn pludselig bliver myrdet af den lokale narkobaron, Viking, sendes den stille familiefar ud på et vildt hævntogt, der starter en bandekrig mellem Viking og den rivaliserende mafiaboss, White Bull… Men hvem overlever og hvem bliver offer for iskold hævn?
  Kilde: Filmcompagniet

  Instruktør: Hans Petter Moland
  Skuespillere: Liam Neeson, Laura Dern, Micheál Richardson
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 28. februar