Kommende film

Januar måned

 • Plakat for filmen Klovn the Final

  Klovn the Final

  Efter KLOVN THE MOVIE (2010) og KLOVN FOREVER (2015) kommer KLOVN THE FINAL til at lukke og slukke for Casper Christensen og Franks Hvam filmtrilogi, der alene med de to første film solgte over 1,3 mio. biografbilletter. Casper og Frank har fra starten tænkt KLOVN-filmene som en taburet med tre ben: Fortællingen om den moderne mand og de tre vigtigste ting i hans liv: Faderskab, venskab og ægteskab. De tre temaer har fået hver sin KLOVN-film. I KLOVN THE MOVIE handlede det om Franks kamp for at blive far. I KLOVN FOREVER handlede det om venskabet med Casper. Og i KLOVN THE FINAL handler det om kærligheden. KLOVN THE FINAL bliver en sidste tåkrummende pinagtig og vanvittig KLOVN-rejse på det store lærred. Hvor den tredje film helt konkret bærer Casper og Frank hen, forbliver en hemmelighed lidt endnu. Men det kan dog afsløres, at handlingen tager sit afsæt i, at Frank runder de 50 og får mulighed for at kigge på sit eget liv udefra. … Alt er på spil.

  Genre: Komedie
  Instruktør: Mikkel Nørgaard
  Skuespillere: Frank Hvam , Mia Lyhne, Casper Christensen
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 30. januar
 • Plakat for filmen Ellevilde Ella

  Ellevilde Ella

  Nu bliver den populære tegneserie til en ægte biograffilm! Fortællingen om den livsglade Ella har kapret børnehjerter i hele verden. Hun bor med sin far i Soltoppen højhusene og har mange venner blandt beboerne store som små. Sammen drager de på spændende eventyr og løser drilske problemer. Skaberne af Ellevilde Ella er nordmændene Tom Petter Hansen og Trond Morten K. Venaasen.

  Genre: Animation
  Censur: Tilladt for alle
  Premiere 30. januar
 • Plakat for filmen The Lighthouse

  The Lighthouse

  Lyskeglen fejer hen over det oprørte hav og leder skibe uden om farlige skær. Men hvad med mandskabet på det isolerede fyrtårn? Nok kan de lade sig fascinere af lyset brydning i den store linse i fyrets tårn, men det meste af tiden er det er hårdt og koldt slid for fyrmesteren og hans assistent. Der er fra start ondt blod mellem de to mænd. Fyrmesteren er gammel og garvet i faget, mens hans assistent er uprøvet og synes at gemme en hemmelighed om sin fortid som skovhugger. Udenfor hyler stormen, temperaturen falder under frysepunktet, og de har intet andet selskab end hinanden. Og lyset i fyrtårnet.
  Hvis du synes, at et ensomt, victoriansk hus er uhyggeligt, at en forfalden borg i Transsylvanien er skræmmende, så er det for intet mod den sigende uhygge i den majestætiske ensomhed og isolation, som de to mænd i ”The Lighthouse” oplever på deres post. Instruktøren Robert Eggers, der tog gyserverdenen med storm med ”The Witch”, lægger endnu engang op til stemningsfulde gys med Willem Dafoe og Robert Pattinson som de ”to mænd isolerede i en gigantisk fallos” (for nu at citere instruktøren).
  Kilde: UIP

  Genre: Drama
  Instruktør: Robert Eggers
  Skuespillere: Willem Dafoe, Robert Pattinson
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 30. januar

Februar måned

 • Plakat for filmen Birds Of Prey

  Birds Of Prey

  Har du hørt den om politibetjenten, sangfuglen, psykopaten og mafiaprinsessen? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) er en hæsblæsende fortælling fortalt af Harley selv - som kun hun kan gøre det.

  Den unge pige, Cass, er blevet skydeskive for Gothams mest kriminelle og narcissistiske skurk, Roman Sionis, og hans sadistiske håndlanger, Zsasz. Hele byen er på den anden ende, da alle indbyggerne går ind i jagten på den unge pige. Harley, Huntress, Black Canary og Renee Montoyas veje krydses, og den mærkværdige firkløver har intet andet valg end at slå sig sammen i kampen mod Roman.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Action, Adventure
  Instruktør: Cathy Yan
  Skuespillere: Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead, Margot Robbie
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 6. februar
 • Plakat for filmen Spioner på missioner - Med dansk tale

  Spioner på missioner - Med dansk tale

  SPIONER PÅ MISSIONER er et helt nyt og sjovt eventyr med masser af humor for hele familien!
  Verdens mest tjekkede hemmelige agent, Lance Sterling (Will Smith) og det akavede teknologi-geni, Walter (Tom Holland), må mod alle odds arbejde sammen på den ultimative mission, som kræver en helt speciel forklædning: Lance forvandles til en modig, imponerende, majestætisk… due!
  Med masser af humor, skøre agent-gadgets, god musik og action er SPIONER PÅ MISSIONER vinterferiens store familiefilm.

  Premiere 6. februar
 • Plakat for filmen Drømmebyggerne

  Drømmebyggerne

  12-årige Minnas liv bliver vendt på hovedet, da den nye bonussøster Jenny flytter ind. Jenny er en plage, og Minna vil have hende ud af sit liv! En nat møder Minna Drømmebyggerne og opdager, at hun kan ændre Jenny ved at ændre hendes drømme.

  Men at ændre drømme har store konsekvenser. Så Minna må redde Jenny i drømmeverden for at redde sin familie i den virkelige verden.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Animation
  Instruktør: Kim Hagen Jensen
  Skuespillere: Rasmus Botoft, Martin Buch, Emilie Koppel, Caroline Vedel Larsen
  Premiere 6. februar
 • Plakat for filmen Sonic the Hedgehog

  Sonic the Hedgehog

  “Sonic the Hedgehog” er en live-action komedie baseret på Segas utrolig populære videospil-serie om det lynhurtige og rapmundede blå pindsvin. Filmen følger Sonic og hans eventyr med at lære, hvordan vi lever på jorden sammen med hans nye menneskeven Tom Wachowski (James Marsden). Sonic og Tom skal sammen forsørge at sætte en stoppe for den skurkagtige Dr. Robotniks (Jim Carrey) planer om at fange Sonic og bruge hans utrolige evner til at overtage verdensherredømmet. Tika Sumpter (”The Old Man & the Gun”) medvirker og Ben Schwartz lægger stemme til Sonic.
  Kilde: UIP

  Genre: Action, Adventure
  Instruktør: Jeff Fowler
  Skuespillere: Jim Carrey, James Marsden, Adam Pally
  Premiere 13. februar
 • Plakat for filmen En helt almindelig familie

  En helt almindelig familie

  Emma på 11 er vokset op i en helt “almindelig” familie. Men da det viser sig at Emmas far, Thomas, er transkønnet vender det op og ned på alting. Både far og datter kæmper for at holde fast i alt det, de havde sammen, mens de samtidig må acceptere, at alting er anderledes nu. For kan Thomas, der nu hedder Agnete, stadig lide fodbold? Og kan man overhovedet være far, når man er en kvinde?
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama
  Instruktør: Malou Reymann
  Skuespillere: Hadewych Minis, Mikkel Boe Følsgaard, Kaya Toft Loholt, Rigmor Ranthe
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 20. februar
 • Plakat for filmen Bombshell - Opgørets time

  Bombshell - Opgørets time

  Bombshell – Opgørets time giver et kig ind i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium – den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de kontroversielle kvinder, der uafhængigt af hinanden planlagde og i sidste ende kollektivt nedkæmpede Fox News’ magtfulde topchef.
  De øvrige roller varetages af et særdeles stærkt hold bestående af John Lithgow, Kate McKinnon, Allison Janney, Ashley Green, Alice Eve, Mark Duplass, Connie Britton og Malcolm McDowell.
  Bombshell – Opgørets time er skrevet af Charles Randolph, der også stod bag den oscarbelønnede ’The Big Short’. Med knivskarpt overblik tager han her fat på de amerikanske medier, en række stærke kvinders kamp for retfærdighed, Trumps utrolige vej til magten og den spæde start på den bevægelse, der senere blev kendt som #MeToo.
  Filmen instrueres af Jay Roach, der tidligere har stået bag film som ’Meet the Parents’ og ’Trumbo’ med Helen Mirren og Bryan Cranston, som modtog en oscarnominering for sit portræt af den legendariske manuskriptforfatter Dalton Trumbo.

  Genre: Biografi, Drama
  Instruktør: Jay Roach
  Skuespillere: Nicole Kidman, Charlize Theron, John Lithgow, Allison Janney, Margot Robbie, Kate McKinnon
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 27. februar

Marts måned

 • Plakat for filmen Emma

  Emma

  Emma er hovedpersonen i filmatiseringen af den britiske forfatter Jane Austens verdensberømte roman af samme navn. Som yngste datter af byens rigeste mand Mr. Woodhouse (Bill Nighy) og efter sin mors død er Emma nu også byens førende dame. Hun mener derfor selv, at hun bl.a. ved, hvad der er godt for alle i kærlighedens store lotteri.
  Det er den prisvindende skuespillerinde Anya Taylor-Joy (The Witch), som ses i rollen som Emma. Desuden medvirker flere nye unge talenter som Eric Flynn (Stardust), Mis Goth (Nymphomaniac) m.fl.
  Kilde: UIP

  Genre: Drama
  Instruktør: Autumn de Wilde
  Skuespillere: Bill Nighy, Anya Taylor-Joy, Josh O'Connor
  Premiere 5. marts