Kommende film

Marts måned

 • Plakat for filmen Red Sparrow

  Red Sparrow

  Dominika Egorova er mange ting. En hengiven datter, der er fast besluttet på at beskytte sin mor uanset konsekvenserne. En prima ballerina, der stålsat har presset sin krop og sind til det yderste. En mester i forførelse og manipulation. Da hun bliver alvorligt skadet og må stoppe sin karriere går Dominika og hendes mor en dyster og usikker fremtid i møde. Tvunget af omstændighederne bliver hun manipuleret til at blive en del af den hemmelige efterretningstjeneste, ”Sparrow”, der træner exceptionelle unge mennesker til at bruge deres kroppe og sind som våben. Efter at have gennemgået en pervers og sadistisk træning udvikles hun til den farligste Sparrow-agent nogensinde. Med livet som indsats, må Dominika forene sit gamle jeg med den nye magt hun nu besidder, for at redde dem hun holder af – alt imens en amerikansk CIA-agent prøver at overbevise hende om, at han er den eneste person hun kan stole på.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Action
  Instruktør: Francis Lawrence
  Skuespillere: Mary-Louise Parker, Jennifer Lawrence, Joel Edgerton
  Censur: Tilladt over 15 år
  Premiere 1. marts
 • Plakat for filmen Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn

  Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn

  Cirkeline får en hjerteveninde med prinsessenykker, og Ingolf møder et næsehorn, der er træt af at være den lille. Sammen tager de på en rejse, der lærer dem, at det ikke altid er lykken at være den, der bestemmer, og at selv et lillebitte næsehorn kan vise sig at være en meget stor helt.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Animation
  Instruktør: Jannik Hastrup
  Skuespillere: Tommy Kenter, Anne Marie Helger, Magdalena Nonsgjogv Trantou
  Censur: Tilladt for alle
  Premiere 1. marts
 • Plakat for filmen Death Wish - En mand ser rødt

  Death Wish - En mand ser rødt

  Instruktør Eli Roth har gentænkt den klassiske hævnthriller “Death Wish” (org. “En mand ser rødt”) fra 1974. Bruce Willis spiller Dr. Paul Kersey, en kirurg, som er vant til at se resultaterne af volden i Chicago, når ofrene hastes ind til hans operationsstue – men pludselig ser han sin egen kone (Elisabeth Shue) og datter (Camila Morone), der er blevet ofre for et voldeligt overfald i deres forstadshjem. Paul brænder efter at få hævn, men politiet har for travlt, så han tager selv affære og jagter overfaldsmændene. Mediehistorien om, hvordan kriminelle bliver jaget og dræbt, griber byens borgere. Men er den dødbringende selvtægtsmand en beskyttende engel eller bare endnu en voldelig kriminel?
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Action, Drama, Krimi
  Instruktør: Eli Roth
  Skuespillere: Bruce Willis, Elisabeth Shue, Vincent D'Onofrio
  Censur: Tilladt over 15 år
  Premiere 8. marts
 • Plakat for filmen Så længe jeg lever

  Så længe jeg lever

  SÅ LÆNGE JEG LEVER er en dramatisk, humoristisk og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv. Manden der lagde Danmark for sine fødder med store folkelige klassikere som “To mennesker på En Strand”, “Så længe Jeg Lever” og “Fut i Fejemøget”. Vi følger ham fra barndommen til hans første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen - og i hundene - indtil han pludselig brager igennem med sit enorme gennembrud i 1971 med "Der er Noget galt i Danmark!".
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama
  Instruktør: Ole Bornedal
  Skuespillere: Caspar Phillipson, Rikke Louise Andersson, Lars Ranthe
  Censur: Tilladt over 11 år
  Premiere 8. marts
 • Plakat for filmen Tomb Raider

  Tomb Raider

  Lara Croft er den stærke, uafhængige datter af en excentrisk eventyrer, der forsvandt på mystisk vis for syv år siden. Nu er Lara en ung kvinde på 21 år uden retning i livet, og hun nægter at overtage styringen af faderens forretningsimperium. Hun vil finde sandheden og begynder at efterforske mysteriet bag faderens død. Hans sidste, kendte opholdssted er et sagnomspundet gravkammer på en mytisk ø et sted ud for Japans kyst. Det bliver en rejse med livet som indsats for Lara Croft. Kun bevæbnet med sit knivskarpe sind og sin ekstreme stædighed rejser hun ind i det ukendte. Hvis hun overlever den farefulde færd, vil hun kunne kalde sig selv for Tomb Raider.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Action, Adventure
  Instruktør: Roar Uthaug
  Skuespillere: Alicia Vikander, Walton Goggins, Hannah John-Kamen
  Premiere 15. marts
 • Plakat for filmen Vores livs ferie

  Vores livs ferie

  Ella (Helen Mirren) og John (Donald Sutherland) har været gift i mange år og trænger til et spontant eventyr. Til deres voksne børns store overraskelse stikker ægteparret af i en gammel autocamper og kører ud på Route 1 mod Hemingways hus i Key West. Det bliver en tur fuld af sjove oplevelser og eftertænksomme stunder om fortid og fremtid. Det er nu Ella og John har chancen for at mindes et ægteskab drevet af passion og hengivenhed men også af hemmeligheder og overraskende afsløringer lige til det sidste.
  Oplev de to Oscarvindere, Helen Mirren og Donald Sutherland, i en forrygende og moden roadmovie, der både leverer gode grin og stof til eftertanke.
  Kilde: Scanbox

  Genre: Adventure, Drama, Romance
  Instruktør: Paolo Virzì
  Skuespillere: Helen Mirren, Donald Sutherland, Kirsty Mitchell, Janel Moloney
  Censur: Frarådes under 7 år
  Premiere 15. marts
 • Plakat for filmen Peter kanin

  Peter kanin

  Nu kommer filmen bag den populære børnebilledbog serie "Peter Kanin". Bøgerne blev oprindeligt skrevet af den engelske forfatter Beatrix Potter, og udkom første gang tilbage i 1917. "Peter Kanin" er en af Sony Pictures Entertainments kommende familiefilm i 2018, og bl.a. produceret og skrevet af Will Gluck, som desuden også har instrueret. I den amerikanske version af filmen er det James Corden, der lægger stemme til Peter Kanin, mens stemmerne fra Margot Robbie, Daisy Ridley og Elizabeth Debicki kan høres i andre af filmens herlige dyregalleri. "Peter Kanin" kommer med dansk tale den 22. marts 2018. #uipdk

  Genre: Animation, Komedie
  Premiere 22. marts
 • Plakat for filmen Hulemanden Sten

  Hulemanden Sten

  En forhistorisk komedie af folkene bag ”Walter og Trofast” og ”Shaun the Sheep”. Hulemanden Sten og hans bedste ven Grøffe bor i et lille stenaldersamfund med en flok excentriske typer. Sten drømmer om at jage mammutter og tage på eventyr, men eventyret finder ham, da en ny slags fjende, den mægtige Lord Snøp fra bronzealderbyen, invaderer den idylliske dal. Nu må Sten samle klanen i et sidste forsøg på at vinde dalen tilbage, og slaget kommer til at foregå på en forhistorisk fodboldbane.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Animation
  Censur: Tilladt for alle
  Premiere 22. marts
 • Plakat for filmen Hver dag

  Hver dag

  ”Hver dag” fortæller den utrolige kærlighedshistorie om den 16-årige pige Rhiannon (Angourie Rice) og en mystisk sjæl ved navn A, der bor i en ny krop hver dag. De mærker forbindelsen imellem dem, og hver dag må de lede efter hinanden uden at vide, hvad eller hvem den næste dag bringer. Rhiannon må sande, at det ikke er nemt at elske nogen, som er en ny person den næste dag, og sammen står de nu overfor deres livs sværeste beslutning.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama, Romance
  Instruktør: Michael Sucsy
  Skuespillere: Angourie Rice, Debby Ryan, Justice Smith
  Censur: Frarådes under 7 år
  Premiere 22. marts
 • Plakat for filmen Ready Player One

  Ready Player One

  Filmen forgår i 2045, i en verden på randen af ​​kaos og sammenbrud. Men folk har fundet tilflugt i OASIS, et ekspansivt virtuelt virkeligheds univers, skabt af den geniale og excentriske James Halliday. Da Halliday dør, efterlader han sin enorme formue til den første person, som finder et digitalt ”Easter egg”, som han har skjult et sted i OASIS. Det udløser en konkurrence, der spreder sit til hele verden. Da en ung fyr ved navn Wade Watts beslutter sig for at deltage i konkurrencen, bliver han trukket ind i en halsbrækkende og virkelighedsfjern skattejagt og igennem et fantastisk univers af mysterie, opdagelse og fare.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Adventure, Science Fiction
  Instruktør: Steven Spielberg
  Skuespillere: Simon Pegg, Olivia Cooke, Hannah John-Kamen
  Premiere 29. marts

April måned

 • Plakat for filmen The Post

  The Post

  Selveste Steven Spielberg står bag filmatiseringen af denne sande historie. Året er 1971 og en række lækkede CIA-dokumenter, de såkaldte Pentagon Papers, viser, at USA’s skiftende præsidenter i årevis har løjet om Vietnam-krigen.
  Nu er det op til pressen at træffe en svær beslutning: Skal man publicere den belastende historie om den siddende præsident Nixon og risikere en ruinerende retssag?
  Midt i dette dilemma finder vi Katherine Graham (Streep), der som ny og usikker kvindelig chef for The Washington Post har alt at miste, og chefredaktør Ben Bradlee (Hanks), hvis ambition om at gøre avisen mere relevant bringer ham på kollisionskurs med USA’s præsident.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama
  Instruktør: Steven Spielberg
  Skuespillere: Tom Hanks, Meryl Streep, Alison Brie, Sarah Paulson
  Censur: Tilladt fra 11 år
  Premiere 5. april
 • Plakat for filmen 15:17 til Paris

  15:17 til Paris

  Tidligt på aftenen den 21. August 2015, rystedes verden endnu en gang, da medierne meldte om et fejlslået terrorangreb på højhastighedstog #9364 fra Amsterdam til Paris. Angrebet blev forhindret i sidste sekund af tre modige unge amerikanere, der var på rundrejse i Europa. Filmen følger de tre venners liv frem til den skelsættende aften i august; fra barndommens leg og søgen efter en plads i voksenlivet til den række af utrolige hændelser, der ledte frem til deres ufrivillige roller i terrorangrebet. Med venskabet som eneste våben – og med livet som indsats - greb de uden tøven ind, da angrebet blev indledt og med deres modige handling reddede de mere end 500 passagerer om bord toget.
  Kilde: Filmcompagniet

  Instruktør: Clint Eastwood
  Skuespillere: Judy Greer, Thomas Lennon, Jenna Fischer
  Premiere 12. april