Kommende film

November måned

 • Plakat for filmen Countdown

  Countdown

  Hvis du kunne få at vide, hvornår du skulle dø… ville du så vide det? En nedtællings app, som fortæller dig, hvor længe du har tilbage at leve i, går viralt blandt de unge, hvilket får den unge sygeplejerske Quinn til at hoppe med på bølgen. Til hendes store overraskelse fortæller appen hende, at hun kun har tre dage tilbage at leve i… I takt med tiden går, går det langsomt op for Quinn, at der med appen nok følger en forbandelse, og hun gør derfor alt, hvad hun kan for at flygte fra Døden…
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Gyser
  Instruktør: Justin Dec
  Skuespillere: Anne Winters, Elizabeth Lail, Lana McKissack
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 21. november
 • Plakat for filmen Selvmordsturisten

  Selvmordsturisten

  I SELVMORDSTURISTEN følger vi forsikringsagenten Max. Han elsker sin kone Lærke, men lever med en svulst i hjernen og befinder sig midt i en eksistentiel krise. Han kommer på sporet af det hemmelige afsidesliggende luksus-resort Aurora Hotel, der specialiserer sig i selvmord. Her opdager han en foruroligende sandhed, der får Max til at sætte spørgsmålstegn ved selve livet, døden og hans egen forståelse af virkeligheden.
  SELVMORDSTURISTEN er både en kærlighedshistorie og et psykologisk drama om meningen med livet. Med et øde, nordisk bjerglandskab som kulisse udspilles en hypnotiserende magtkamp om retten til selve livet, forstanden – og kærligheden.
  Kilde: Scanbox

  Instruktør: Jonas Alexander Arnby
  Skuespillere: Nikolaj Coster-Waldau, Tuva Novotny, Sonja Richter, Solbjørg Højfeldt, Jan Bijvoet, Robert Aramayo
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 21. november
 • Plakat for filmen Dronningens Corgi

  Dronningens Corgi

  Rex er Dronningens Top Dog- hendes absolutte yndlingshund og derfor en forkælet lille Corgi, som lever et liv i sus og dus på Buckingham Palace. Men da Rex ender på et internat i London med stærke herreløse hunde, må han indse, at for at blive en sand favorit, må man gøre sig fortjent til det.

  Genre: Animation
  Skuespillere: Henrik Lykkegaard, Alexandre Willaume, Christian Fuhlendorff, Ditte Hansen, Lone Hertz, Silas Holst, Sonja Oppenhagen
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 21. november
 • Plakat for filmen Onkel

  Onkel

  Kris driver et lille landbrug med sin halvinvalide Onkel i Sønderjylland. De to lever et underfundigt og rutinepræget liv med Kris ved styrepinden, sådan har det været siden hun mistede sine forældre og flyttede ind på onkels gård. Her følger dag efter dag og pligtskyldigt holdes gården i live ved fælles hjælp. Da Kris redder en kalv under en fødsel, bliver hendes interesse for dyrlægefaget igen vakt og hun udvikler et venskab med den snakkesalige dyrlæge Johannes og opdager langsomt, at der er et liv uden for gården. Her møder hun den unge Mike og sød musik opstår og et skelsættende spørgsmål presser sig på. Hun må beslutte om hun vil blive på gården eller følge sit hjerte og sine spirende drømme… Instruktøren Frelle Petersen har i sin research boet og arbejdet på den gård, hvor filmen foregår og har castet indenfor en radius af 15 km for at opnå den helt rette accent af Sønderjysk. Det er der kommet en dybt troværdig, bevægende og helt særlig film ud af.

  Instruktør: Frelle Petersen
  Skuespillere: Jette Søndergaard, Peter H. Tygesen, Ole Caspersen, Tue Frisk Petersen
  Censur: Tilladt for alle
  Premiere 28. november
 • Plakat for filmen F for får - Fårmageddon

  F for får - Fårmageddon

  Den elskelige uldklump Frode Får bliver kastet ud i et hylesjovt, intergalaktisk eventyr da LU-LA, en gæst fra det ydre rum, nødlander nær gården.
  Det lille, nuttede rumvæsen vil gerne hjem igen. Hele fåreflokken falder for LU-LAs magiske evner, drilagtighed og galaktisk store bøvser, så Frode Får beslutter sig for at hjælpe sin nye ven i nøden. De ved imidlertid ikke, at Agent Rød er på sporet af dem. Hun jagter rumvæsner for at bevise, at der findes liv i rummet. Mon Frode Får og flokken er i stand til at få LU-LA hjem uden at det ender i total Fårmageddon?
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Animation, Komedie
  Instruktør: Will Becher, Richard Phelan
  Premiere 28. november

December måned

 • Plakat for filmen Jumanji: The Next Level

  Jumanji: The Next Level


  Genre: Action, Adventure, Komedie
  Instruktør: Jake Kasdan
  Skuespillere: Jack Black, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, Madison Iseman
  Premiere 5. december
 • Plakat for filmen Knives out - Var det mord

  Knives out - Var det mord

  ET MORDMYSTERIE, SOM DU ALDRIG HAR SET DET FØR! Morgenen efter sin 85-års fødselsdag bliver den kendte krimiforfatter Harlan Thrombey fundet død. Under mistænkelige omstændigheder bliver den nysgerrige og selvsikre privatdetektiv Benoit Blanc hyret til at undersøge sagen. Blancs opklaring bringer ham i nærkontakt med både Harlans dysfunktionelle familie og hans hengivne stab, og han må arbejde sig gennem et spind af falske spor og løgne for at finde frem til sandheden om Harlans død.
  Den prisvindende instruktør Rian Johnson (’Brick’, ’Looper’, ’Star Wars: The Last Jedi’) hylder med Knives Out – Var Det Mord? den legendariske krimiforfatter Agatha Christie i et sjovt, moderne mordmysterie, hvor alle er mistænkt! Det stjernespækkede cast består af Daniel Craig, Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford og Jaeden Martell.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama, Krimi
  Instruktør: Rian Johnson
  Skuespillere: Daniel Craig, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Christopher Plummer, Michael Shannon
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 5. december
 • Plakat for filmen Sorry We Missed You

  Sorry We Missed You

  Socialrealismens store mester, Ken Loach, leverer igen en lussing af en film om almindelige menneskers levevilkår. Ægteparret Ricky og Abby slider for at forsørge deres familie med to børn. I sit job som SOSU- assistent forsøger Abby at give ældre borgere en smule værdighed. Eftersom det kun er lykkedes Ricky at få småjobs, anskaffer han sig en varevogn i forhåbning om, at kørsel for et fragtfirma vil give familien bedre muligheder. Men han indser gradvist, at arbejdsgiverens regler er umulige at indfri. Manus af Ken Loach og Paul Laverty.
  Kilde: Scanbox

  Genre: Drama
  Instruktør: Ken Loach
  Skuespillere: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 12. december
 • Plakat for filmen Star Wars: The Rise of Skywalker

  Star Wars: The Rise of Skywalker

  Lucasfilm og instruktør J.J. Abrams går atter sammen om at føre publikum ud på en episk rejse til en fjern, fjern galakse med Star Wars: The Rise of Skywalker, den storslåede afslutning på den skelsættende Skywalker-saga, hvor nye legender vil blive født, og frihedskampens endelig slag står for døren.
  I filmens bærende roller ses Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong'o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran og Billy Dee Williams.

  Genre: Action, Adventure, Fantasi
  Instruktør: J.J. Abrams
  Skuespillere: Oscar Isaac, Daisy Ridley, Billie Lourd
  Premiere 18. december
 • Plakat for filmen Frost 2 - Med dansk tale

  Frost 2 - Med dansk tale

  Hvorfor blev Elsa født med magiske kræfter? Svaret drager hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven tager hun ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ”Frost” frygtede Elsa, at hendes kræfter var for farlige for verden. I ”Frost 2” må hun håbe, at de kan redde den. Det Oscarvindende team – instruktørerne Jennifer Lee og Chris Buck, produceren Peter Del Vecho og sangskriverne Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez – og med stemmeskuespillerne Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff og Josh Gad står bag ”Frost 2”, som har dansk premiere den 25. december.

  Genre: Animation, Komedie
  Instruktør: Chris Buck, Jennifer Lee
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 25. december
 • Plakat for filmen Cats

  Cats

  Hvert år beslutter Jellicles-kattene sig for, hvem fra flokken, der skal gives muligheden for at stige op til Heaviside Layer - en slags kattehimmel - for siden at blive genfødt i en ny skikkelse. "Cats" er instrueret af Tom Hooper (Den danske pige), og bl.a.medvirker Rebel Wilson, James Corden, Taylor Swift, Idris Elba, Judi Dench og Jennifer Hudson.
  Biografversionen af ”Cats” baserer sig på en af Andrew Lloyd Webbers mest populære musicals.
  Musicalen er opført på mere end 20 sprog - første gang i New London Theatre i 1981, og i Danmark i 2002 på Det Ny Teater i København.
  Kilde: UIP

  Genre: Drama, Komedie, Musical
  Premiere 25. december

Januar måned

 • Plakat for filmen Charlie's Angels

  Charlie's Angels

  Elizabeth Banks er instruktør på den næste generation af Engle – Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska – der arbejder for den mystiske Charles Townsend. Charlie’s Angels kan lejes af private klienter, der har brug for deres færdigheder inden for sikkerhed og efterforskning, og nu har Townsend agenturet udvidet til det internationale marked, med de klogeste, mest frygtløse og bedst trænede kvinder på jorden. Adskillelige teams af Engle, der er guidet af hver deres Bosley, klarer de hårdeste opgaver rundt om i verden. Da en ung systemingeniør slår alarm omkring noget særdeles farligt teknologi, bliver Englene kaldt på arbejde og må risikere deres liv for at beskytte os alle.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Action, Komedie
  Instruktør: Elizabeth Banks
  Skuespillere: Kristen Stewart, Elizabeth Banks, Naomi Scott
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 9. januar
 • Plakat for filmen Aretha Franklin - Amazing Grace

  Aretha Franklin - Amazing Grace

  I 1972, over to aftener, den 13. og den 14. januar, indspillede Aretha Franklin sit album "Amazing Grace" i en kirke i det sydlige Los Angeles. Warner Brothers og instruktør Sydney Pollack forevigede begivenheden, men filmen blev aldrig udgivet. Først nu... 47 år senere, året efter Aretha Franklins bortgang, er filmen blevet færdiggjort. Og hvilket pragtværk!

  Genre: Dokumentar
  Censur: Tilladt for alle
  Premiere 16. januar