Kommende film

December måned

 • Plakat for filmen Spider-Man: Into the Spider-Verse - Med dansk tale

  Spider-Man: Into the Spider-Verse - Med dansk tale

  I ”Spider-Man: Into The Spider-Verse” møder vi Brooklyn teenageren Miles Morales, og Spider-Verse’ets ubegrænsede muligheder, og hvor mere end én kan bære masken... Filmen kommer med både dansk og amerikanske tale. I den danske version har bl.a. Nikolaj Lie Kaas, Julia Sofia Aastrup og Lars Mikkelsen lagt stemme til nogen af rollerne, mens i den amerikanske er det Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Nicolas Cage m.fl., der giver stemme til filmens karakterer.
  Phil Lorde og Chris Miller, de kreative sjæle bag ”LEGO Filmen – Et klodset eventyr” og ”21 Jump Street”, har denne gang brugt deres enestående talent på at skabe et fuldstændig anderledes Spider-Man Univers forenet med en banebrydende visuel stil, der aldrig har set sin lige.

  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 13. december
 • Plakat for filmen Aquaman

  Aquaman

  Fra Warner Bros. Pictures og instruktør James Wan kommer et actionfyldt eventyr, der tager os med til den store og visuelt betagende undervandsverden af de syv have. Hovedrollen spilles af Jason Momoa. Filmen fortæller oprindelseshistorien om halv-menneskelig, halv-atlantisk Arthur Curry og tager med ham på hans livs rejse. En rejse som ikke kun vil tvinge ham til at acceptere hvem han virkelig er, men også opdage at han er værdig til at være, hvem han blev født til at være ... en konge.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Action
  Instruktør: James Wan
  Skuespillere: Nicole Kidman, Amber Heard, Jason Momoa
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 13. december
 • Plakat for filmen Ulvehunden

  Ulvehunden

  Animationsfilmen Ulvehunden er en filmatisering af Jack Londons klassiske roman af samme navn.

  Filmens hovedperson er vildhunden Hvidtand, der lever i den barske canadiske vildmark. Han bor hos nogle indfødte indianere, men Hvidtands følsomme natur gør ham til uvenner med alt og alle. Eksklusionen gør Hvidtand hårdhjertet
  og til en slagsbror.

  En dag træffer Hvidtand et menneske med en overmenneskelig tålmodighed.
  Et menneske, der bliver hans redningsplanke tilbage til sit egentlig, gode hunde-jeg.

  Genre: Animation
  Skuespillere: Henning Jensen, Morten Suurballe, Alexandre Willaume, Trine Pallesen, Ole Lemmeke
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 20. december
 • Plakat for filmen Creed II

  Creed II

  Michael B. Jordan og Sylvester Stallone er tilbage som Adonis Creed og Rocky Balboa. Denne opfølger til hitfilmen ”Creed” er en fortsættelse af Rocky-sagaen. Som træner står Rocky ved Adonis’ side i tykt og tyndt, men under forberedelserne til den næste store kamp, finder de ud af, at modstanderen har forbindelser til deres familier og fælles fortid.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Action, Drama
  Instruktør: Steven Caple Jr.
  Skuespillere: Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Michael B. Jordan
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 20. december
 • Plakat for filmen Honning Margrethe og Eventyrhaven - Med dansk tale

  Honning Margrethe og Eventyrhaven - Med dansk tale

  Da fårekyllingen Apollo ankommer til kongeriget Eventyrhaven, ånder alt fred og idyl, men da den smukke og elskede Honning Margrethe pludselig bliver kidnappet, og Apollo bliver beskyldt for at stå bag, skabes der panik i hele bistadet. Sandheden er dog, at Honning Margrethe bliver holdt fanget af den jaloux og forræderiske hveps Wendys onde medsammensvorne, mens hun lægger skumle planer om at overtage tronen. Men ved hjælp af sine nye venner drager Apollo ud på en farlig mission for at redde den sande Dronning – en mission der kræver både mod og fantasi for at lykkes…
  Kilde: SF Film

  Genre: Animation, Familiefilm
  Instruktør: Arnaud Bouron, Antoon Krings
  Skuespillere: Laus Højbye, Johanne Louise Schmidt, Marie Dalsgaard, Carsten Svendsen
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 20. december
 • Plakat for filmen Mary Poppins vender tilbage - Med dansk tale

  Mary Poppins vender tilbage - Med dansk tale


  Genre: Familiefilm, Musical
  Premiere 25. december
 • Plakat for filmen Hunter Killer

  Hunter Killer

  HUNTER KILLER er en nervepirrende thriller med Gerard Butler i hovedrollen som en amerikansk ubådskaptajn, der kommer på dybt vand i en hæsblæsende jagt på den kidnappede russiske præsident. Dybt under det Arktiske Ocean leder den amerikanske ubådskaptajn, Joe Glass (Gerard Butler), en redningsaktion på en ubåd, der er kommet i vanskeligheder.
  Eftersøgningen fører til afsløringen af et russisk kupforsøg, der truer verdensordenen! Med besætningens liv på spil må Kaptajn Glass samle en gruppe specialtrænede Navy SEALS for at redde den kidnappede russiske præsident og snige sig gennem fjendtligt farvand for at forhindre tredje verdenskrig. I de øvrige roller ses Gary Oldman (Darkest Hour), Common (John Wick: Chapter 2), Linda Cardellini (snart aktuel i Green Book) og Toby Stephens (Black Sails).

  Genre: Action, Thriller
  Instruktør: Donovan Marsh
  Skuespillere: Gary Oldman, Michael Nyqvist, Gerard Butler
  Premiere 25. december
 • Plakat for filmen Happy Ending

  Happy Ending

  Helle glæder sig som et lille barn til, at hendes arbejdsnarkoman af en mand, Peter, endelig går på pension, så de kan tage hul på deres lykkelige rejselystne otium sammen. Men da han på dagen for sin pensionering til hendes skræk annoncerer, at han nu skal til at være vinimportør og har investeret hele deres fælles opsparing i et østrigsk vinhus, tager livet en overraskende ny drejning og de begiver sig hver især ud på en hæsblæsende opdagelsesrejse mod nye muligheder, bekendtskaber og drømme. Men kan man starte forfra efter 49 års ægteskab? Og kan man i det hele taget undvære hinanden? HAPPY ENDING er en smuk og dejlig fortælling om at det aldrig er for sent at få en ordentlig flyvetur eller at begynde at ryge.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Hella Joof
  Skuespillere: Birthe Neumann, Kurt Ravn, Charlotte Sieling
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 25. december
 • Plakat for filmen Ternet ninja

  Ternet ninja

  Aske går i 7. klasse og er forelsket i Jessica fra 8. Aske har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn, og så er der Glenn fra specielklassen som forfølger Aske og hans bedste ven Odysseus. En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Det viser sig dog ikke at være nogen almindelig dukke... Den er blevet til ved en fejl på en børneslavefabrik i Thailand; Den overtrætte og udsultede Quang Cow Bak FuFu er i et øjebliks uopmærksomhed kommet til at sy dukken af et dyrt ternet tørklæde, som tilhører fabrikkens danske direktør Phillip Eberfrø og som straf for denne brøde, er Quang blevet tæsket ihjel af den kyniske direktør. Ninja-dukken er altså den eneste af sin slags i verden... og, nå ja, så viser den sig at være levende, dødsens farlig og besat af tanken om retfærdighed og blodhævn. Begreber der ligger langt fra Askes hverdag.

  Genre: Animation
  Instruktør: Anders Matthesen, Thorbjørn Christoffersen
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 25. december