Kommende film

Oktober måned

 • Plakat for filmen Halloween

  Halloween

  Jamie Lee Curtis fik sit store gennembrud som Laurie Strode i John Carpenters “Halloween” og hun er nu tilbage i den ikoniske rolle. Michael Meyers har hjemsøgt Laurie lige siden, hun med nød og næppe undslap ham 40 år tidligere.

  John Carpenter er executive producer og kreativ konsulent i samarbejde med Jason Blum (”Get Out”, ”Split”, ”The Purge” og ”Paranormal Activity”). Filmskaberne David Gordon Green og Danny McBride har ladet sig inspirere af Carpenters klassiker og skabt en historie, som tager udgangspunkt i den banebrydende film. David Gordon Green har instrueret.
  Kilde: UIP

  Genre: Gyser
  Instruktør: David Gordon Green
  Skuespillere: Judy Greer, Jamie Lee Curtis
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 18. oktober
 • Plakat for filmen Bad Times at the El Royale

  Bad Times at the El Royale

  I BAD TIMES AT THE EL ROYALE mødes syv fremmede, med hver deres dystre hemmelighed, ved et tilfælde på hotellet El Royale på grænsen mellem Californien og Nevada i 1960’ernes USA. I løbet af en skæbnesvanger nat får de alle en sidste chance for tilgivelse… før helvede bryder løs.
  Kilde: Nordisk FIlm

  Genre: Mystik, Thriller
  Instruktør: Drew Goddart
  Skuespillere: Jeff Bridges, Jon Hamm, Dakota Johnson, Chris Hemsworth, Nick Offerman
  Premiere 18. oktober
 • Plakat for filmen Shoplifters

  Shoplifters

  Osamu og hans familie er økonomisk trængt og må ty til butikstyverier for at overleve. En dag efter et tyveri møder Osamu og hans søn en lille pige i den bidende kulde. Osamus kone tøver først med at sige ja til at tage hende ind i familien, men hun går med til at tage sig af pigen, efter at have hørt om hendes trængsler. Familien synes at leve lykkeligt sammen, indtil en uforudset hændelse afslører skjulte hemmeligheder og tester de bånd, der forener dem …
  Shoplifters vandt Guldpalmen på årets Cannes Film Festival og er instrueret af Kore-Eda Hirokazu, som tidligere bl.a. har lavet Søstre og Min søns familie.

  Genre: Drama
  Instruktør: Hirokazu Koreeda
  Skuespillere: Kirin Kiki, Lily Franky, Sakura Andô
  Premiere 25. oktober
 • Plakat for filmen First Man

  First Man

  Den Oscar®-vindende instruktør Damien Chazelle, som stod bag det prisvindende superhit ”La La Land”, instruerer Ryan Gosling i Universal Pictures’ ”First Man”. Det er den medrivende historie om NASAs mission for at lande den første mand på månen med fokus på Neil Armstrong og årerne 1961-1969. Det er en stærk førstehåndberetning, baseret på James R. Hansens bog, og filmen viser de omkostninger en af historiens farligste missioner havde for Armstrong og USA.
  Kilde: UIP

  Genre: Biografi, Drama
  Instruktør: Damien Chazelle
  Skuespillere: Jon Bernthal, Ryan Gosling, Claire Foy
  Premiere 25. oktober

November måned

 • Plakat for filmen Bohemian Rhapsody

  Bohemian Rhapsody

  “Bohemian Rhapsody” er en hyldest til Queen, deres musik og deres uforlignelige forsanger, Freddie Mercury.
  Freddie blev en af verdens mest elskede entertainere ved at gå imod strømmen og bryde med traditionerne. Filmen illustrerer bandets kometagtige karriere gennem deres ikoniske sange og revolutionerende sound. Queen opnår stjernestatus, men til alles overraskelse vælger den plagede Freddie at forlade bandet og fokusere på sin solokarriere. Efter en svær og tumultarisk tid uden Queen genforenes Freddie med sine bandkammerater umiddelbart inden Live Aid-koncerten. Selvom han er blevet diagnosticeret med aids, leverer Freddie og Queen en af de største liveoptrædener i rockmusikkens historie. Queen har cementeret et eftermæle, der til stadighed inspirerer outsidere, drømmere og musikelskere verden over.

  Genre: Biografi, Musik
  Instruktør: Bryan Singer
  Skuespillere: Lucy Boynton, Joseph Mazzello, Rami Malek
  Premiere 1. november
 • Plakat for filmen The Girl in the Spider´s Web

  The Girl in the Spider´s Web

  ” The Girl In Spider’s Web - Det der ikke slår os ihjel”
  Nu er Lisbeth Salander tilbage - kultfigur og hovedperson i Millennium-bogserien skabt af Stieg Larsson. Filmen er baseret på romanen ”Det der ikke slår os ihjel”, og det er første gang, at den verdensomspændende bestseller filmmatiseres.

  Golden Globe-vinderen Claire Foy, der har hovedrollen som Dronning Elizabeth II i "The Crown", ses i rollen som Lisbeth Salander, mens Fede Alvarez, som fik sit gennembrud med thrilleren ’Don’t Breathe’ i 2016, står for filmens instruktion. ” The Girl In Spider’s Web - Det der ikke slår os ihjel” har manuskript af Steven Knight og Fede Alvarez & Jay Basu.
  kilde: United International Pictures

  Genre: Drama
  Instruktør: Fede Alvarez
  Skuespillere: Claes Bang, Claire Foy
  Premiere 1. november
 • Plakat for filmen Overlord

  Overlord


  Genre: Action, Mystik
  Instruktør: Julius Avery
  Skuespillere: Pilou Asbæk, Bokeem Woodbine, Wyatt Russell
  Premiere 8. november
 • Plakat for filmen Den tid på året

  Den tid på året

  Hjemme hos Katrine og Mads emmer det af jul, - alt er præcist ligeså kaotisk og traditionelt som det altid plejer at være, når familien skal samles denne ene aften om året for at spille ’generationsspillet’ som den ideelle og lykkelige familie. Men under overfladen lurer mange års uudtalt jalousi, mistro og misforståelser mellem de to søstre, deres ægtemænd og deres fraskilte forældre, da de samles under samme tag i duften af juleand og rødkål. Mens spydigheder fyger hen over et veldækket bord, bryder mange års misundelse ud i lys lue, da de afbrydes af lillesøster, som pludselig melder sin ankomst med ny mand og papdatter. Det bliver en uforglemmelig og underholdende hjerternes fest i familiens skød.
  kilde: Nordisk Film

  Genre: Komedie
  Instruktør: Paprika Steen
  Skuespillere: Sofie Gråbøl, Paprika Steen, Lars Brygmann, Lars Knutzon, Karen-Lise Mynster, Jacob Lohmann
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 8. november
 • Plakat for filmen Fantastiske Skabninger 2

  Fantastiske Skabninger 2

  Da den første film i serien sluttede, blev den magtfulde Mørkets Troldmand, Gellert Grindelwald fanget og sat bag magisk lås og slå af MAKUSA, med hjælp fra den unge troldmand, Newt Scamander. Men – præcis som han truede med – er Grindelwald nu undsluppet sit fangenskab og er med det samme gået i gang med at samle ligesindede følgere. Men hvad kun de færreste er klar over, er hans virkelige plan, at skabe en renblodet race af fuldblods troldmænd, der skal herske over både de magiske og ikke-magiske skabninger på jorden. I et desperat forsøg på at forhindre Grindelwalds onde planer, søger den unge troldmand, Albus Dumbledore, hjælp fra sin tidligere studerende, Newt Scamander, der endnu en gang accepterer at hjælpe, dog uden at vide, hvor livsfarlig en mission han har påtaget sig. For nu trækkes grænserne endnu en gang op til et dødeligt opgør mellem det gode og det onde, hvori både kærlighed og loyalitet kommer på den ultimative prøve; selv blandt familiemedlemmer og livslange venner i en magisk verden, hvor afgrunden mellem mørkets og lysets magiske verdener bliver stadig større og dybere!
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Action, Adventure
  Instruktør: David Yates
  Skuespillere: Johnny Depp, Ezra Miller, Eddie Redmayne, Kathrine Waterson
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 15. november
 • Plakat for filmen I Krig & Kærlighed

  I Krig & Kærlighed

  Da Esben fingerer sin egen død, er det for at flygte fra krigen og blive forenet med sin elskede kone Kirstine og deres søn Karl efter 3 år. Men alt er ændret i hans fravær...Den charmerende tyske officer Gerhard har overtaget rollen som familiefar og bejler kraftigt til Kirstines hjerte. I skjul på sit eget loft bliver Esben vidne til dette mareridt og må sætte alt ind for sin overlevelse, kærligheden og at redde familien. Storfilmen er skrevet af instruktør Kasper Torsting, og bl.a. medvirker stortalentet Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Thure Lindhardt, Natalie Maduenõ, Ulrich Thomsen samt 'Game of Thrones' stjernen Tom Wlaschiha. Største produktion til dato med hjælp fra Danfoss fond
  Kilde: UIP

  Genre: Drama
  Instruktør: Kasper Torsting
  Skuespillere: Ulrich Thomsen, Thure Lindhardt, Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Tom Wlaschiha
  Premiere 15. november
 • Plakat for filmen Widows

  Widows

  Fra den Oscarvindende instruktør Steve McQueen (12 Years A Slave) og bestseller forfatter Gilian Flynn (Kvinden der forsvandt) kommer en intens og moderne thriller om kriminalitet, passion og korruption.
  WIDOWS er historien om fire kvinder med intet tilfælles udover en gæld, efterladt af deres omkomne, kriminelle mænd.
  Filmen foregår i nutidens Chicago – en by, der er ved at eksplodere mellem fingrene på magthaverne – og tingene begynder at løbe løbsk, da Veronica (Oscarvinder Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) og Belle (Cynthia Erivo) beslutter sig for skabe en fremtid for dem selv på deres egne vilkår.
  I WIDOWS ses også Liam Neeson, Colin Farrel, Robert Duvall, Daniel Kaluuya og Brian Tyree Henry.

  Instruktør: Steve McQueen
  Skuespillere: Liam Neeson, Robert Duvall, Michelle Rodriguez, Daniel Kaluuya, Elizabeth Debicki, Cynthia Erivo, Brian Tyree Henry
  Premiere 22. november
 • Plakat for filmen Peddersen og Findus - Findus flytter hjemmefra

  Peddersen og Findus - Findus flytter hjemmefra

  Findus hopper op og ned, dag og nat, på sin nye madras. Peddersen er ved at være træt af det, så han finder på en løsning. I udhuset indretter Peddersen et hoppeværelse til Findus, så han ikke forstyrrer i huset. Men Findus begynder at elske friheden så meget, at han beslutter at flytte derud. Det havde Peddersen ikke regnet med! Skal han virkelig undvære sin lille ven i huset?
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Familiefilm
  Skuespillere: Per Pallesen, Lars Knutzon, Vitus Magnussen
  Premiere 29. november
 • Plakat for filmen Robin Hood

  Robin Hood

  Filmen fortæller på ny historien om den ikoniske, fredløse tyv, der tager fra de rige og giver til de fattige, og som er med til at starte en folke-opstand mod overmagten.

  Genre: Adventure
  Instruktør: Otto Bathurst
  Skuespillere: Ben Mendelsohn, Jamie Dornan, Taron Egerton
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 29. november
 • Plakat for filmen The House That Jack Built

  The House That Jack Built

  THE HOUSE THAT JACK BUILT følger den højt intelligente Jack over en periode på 12 år og introducerer de mord som er definerende for Jacks udvikling som seriemorder. Vi oplever historien gennem Jack, mens han postulerer, at hvert et mord han begår er et kunstværk i sig selv. Selvom politiet langsomt nærmer sig Jack, løber han større og større risici i jagten på at skabe det ultimative kunstværk.

  Genre: Drama, Thriller
  Instruktør: Lars von Trier
  Skuespillere: Bruno Ganz, Sofie Gråbøl, Uma Thurman, Matt Dillon
  Premiere 29. november

December måned

 • Plakat for filmen A Star is Born

  A Star is Born

  Bradley Cooper spiller den erfarne musiker Jackson Maine, der ved et tilfælde opdager - og bliver stormende forelsket i kunstneren Ally. Hun knokler som servitrice og har næsten opgivet sin drøm om at slå igennem som sangerinde... indtil Jack lokker hende ind i spotlightet. Men selvom Allys karriere hurtig tager fart, vakler deres skrøbelige kærlighedsforhold, da Jack kæmper en hård kamp mod sine indre dæmoner.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama, Musik
  Instruktør: Bradley Cooper
  Skuespillere: Sam Elliott, Bradley Cooper, Bonnie Somerville, Lady Gaga
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 6. december
 • Plakat for filmen Aquaman

  Aquaman

  Fra Warner Bros. Pictures og instruktør James Wan kommer et actionfyldt eventyr, der tager os med til den store og visuelt betagende undervandsverden af de syv have. Hovedrollen spilles af Jason Momoa. Filmen fortæller oprindelseshistorien om halv-menneskelig, halv-atlantisk Arthur Curry og tager med ham på hans livs rejse. En rejse som ikke kun vil tvinge ham til at acceptere hvem han virkelig er, men også opdage at han er værdig til at være, hvem han blev født til at være ... en konge.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Action
  Instruktør: James Wan
  Skuespillere: Nicole Kidman, Amber Heard, Jason Momoa
  Premiere 13. december
 • Plakat for filmen Creed 2

  Creed 2

  Michael B. Jordan og Sylvester Stallone er tilbage som Adonis Creed og Rocky Balboa. Denne opfølger til hitfilmen ”Creed” er en fortsættelse af Rocky-sagaen. Som træner står Rocky ved Adonis’ side i tykt og tyndt, men under forberedelserne til den næste store kamp, finder de ud af, at modstanderen har forbindelser til deres familier og fælles fortid.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Action, Drama
  Instruktør: Steven Caple Jr.
  Skuespillere: Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Michael B. Jordan
  Premiere 20. december
 • Plakat for filmen Happy Ending

  Happy Ending

  I Hella Joofs nye komediedrama, glæder Helle (Birthe Neumann) sig vanvittigt meget til, at hendes arbejdsnarkoman af en mand, Peter (Kurt Ravn), endelig hår på pension, så de kan tage hul på livets efterår sammen. Hun har planlagt, hvordan de skal nyde livet og hinanden – og tage på nogle af de mange rejser, som Poeter aldrig havde tid til. Men han kommer hjem fra sin sidste arbejdsdag med den store overraskelse, at han nu skal være vinimportør, og at han har investeret hele deres fælles opsparing i et østrigsk vinhus, taget livet en overraskende drejning. Helle og Peter går fra hinanden, og de begiver sig hver især ud på en hæsblæsende opdagelsesrejse med nye muligheder, problemer og drømme. Men kan man starte forfra efter 50 års ægteskab? Og kan man i det hele taget undvære hinanden? En sjov og fræk fortælling om at turde starte forfra, selv når alt synes forbi.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Hella Joof
  Skuespillere: Birthe Neumann, Kurt Ravn, Charlotte Sieling
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 25. december
 • Plakat for filmen Ternet ninja

  Ternet ninja

  Aske går i 7. klasse og er forelsket i Jessica fra 8. Aske har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn, og så er der Glenn fra specielklassen som forfølger Aske og hans bedste ven Odysseus. En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Det viser sig dog ikke at være nogen almindelig dukke... Den er blevet til ved en fejl på en børne slavefabrik i Thailand; Den overtrætte og udsultede Quang Cow Bak FuFu er i et øjebliks uopmærksomhed kommet til at sy dukken af et dyrt ternet tørklæde, som tilhører fabrikkens danske direktør Phillip Eberfrø og som straf for denne brøde, er Quang blevet tæsket ihjel af den kyniske Phillip Eberfrø. Ninja-dukken er altså den eneste af sin slags i verden.. og, nå ja, så viser den sig at være levende, dødsens farlig og besat af tanken om retfærdighed og blodhævn. Begreber der ligger langt fra Askes hverdag. Ternet Ninja vinder Askes tillid og hjælper ham med effektivt at få styr på alle sine problemer. Aske afgiver forinden et højtideligt løfte om at gengælde tjenesten og hjælpe Ternet Ninja med sin mission (uden dog at ane hvad missionen går ud på)… et løfte som Ternet Ninja, har i sinde at holde Aske fast på..
  Kilde: Nordisk Film

  Instruktør: Anders Matthesen, Thorbjørn Christoffersen
  Premiere 25. december