Kommende film

Juli måned

 • Plakat for filmen I Still Believe

  I Still Believe

  En kærlighed kan forandre dit liv. Et liv kan forandre verden. Fra skaberne af "I Can Only Imagine" kommer en inspirerende og uforglemmelig kærlighedshistorie baseret på den virkelige historie om den Grammy-nominerede musikstjerne Jeremy Camp. Det musiske drama følger den unge Camp’s rejse med tab og kærlighed, og beviser at der – midt i alelendighed – altid kan findes håb og mirakler. I STILL BELIEVE er Erwin-brødrenes femte spillefilm, og i hovedrollen ses newzealandske KJ Apa, som siden 2017 har kunne opleves i rollen som Archie Andrews i den populære amerikanske dramaserie ”Riverdale”.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama, Romance
  Instruktør: Andrew Erwin, Jon Erwin
  Skuespillere: Gary Sinise, Britt Robertson, K.J. Apa, Shania Twain
  Premiere 16. juli
 • Plakat for filmen Proxima

  Proxima

  Sarah er medlem af et internationalt hold af astronauter, der snart skal sendes på en 1-år lang mission i rummet. Som eneste mor på holdet kæmper Sarah med at balancere mellem rollen som astronaut i intens træning, og som mor til sin højtelskede 7-årige datter, Stella. Hendes ubetingede kærlighed til sin datter kommer nogle gange i vejen for hendes karriere og sår tvivl om hendes valg. En tvivl som ikke umiddelbart opleves på samme måde hos hendes mandlige kollegaer på missionen. Kort før lift-off skal Sarah i karantæne uden mulighed for fysisk samvær med sin datter - en første adskillelse, der vil teste om afsavnet hos dem begge er for stort til at Sarah kan gennemføre missionen.
  Kilde: Angel Film

  Genre: Drama
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 16. juli
 • Plakat for filmen Wild Rose

  Wild Rose

  Rose-Lynn har en blakket fortid og en fabelagtig stemme. Selvom hun er født og opvokset i Glasgow, brænder hun for den upolerede countrymusik fra USA, der består af tre akkorder og sandheden om livet. Hendes store drøm er at flytte til Nashville og slå igennem som sanger, men drømmen om at stå på The Grand Ole Opry med skinnende cowboystøvler og eget band, synes meget langt væk, når man bor i Skotland, er alenemor til to og arbejder som rengøringskone. Med hjælp fra sin chef, som skaffer Rose et møde med en legendarisk radiovært ved BBC og et par hårde verbale sandheder fra sin mor, Marion (Julie Walters), er Roses vej til lykken måske kortere end hun tror.
  Rose spilles af stortalentet Jessie Buckley, der har begejstret publikum og anmeldere verden over med sin autenticitet og fremragende sangstemme. ’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.
  ’Wild Rose’ er med i Biograf Danmark.
  Kilde: Scanbox

  Genre: Drama, Musical, Musik
  Instruktør: Tom Harper, Wild Rose
  Skuespillere: Sophie Okonedo, Julie Walters, Jessie Buckley, Matt Costello, Jane Patterson
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 23. juli
 • Plakat for filmen Train to Busan presents Peninsula

  Train to Busan presents Peninsula


  Genre: Horror
  Premiere 30. juli
 • Plakat for filmen Unhinged

  Unhinged

  UNHINGED er en psykologisk thriller med Oscar-vindende Russell Crowe i hovedrollen. Filmen udforsker den skrøbelige balance, der er i et samfund, og skildrer hvordan en person kan blive presset til sit yderste og skubbet ud over kanten af noget så simpelt som et skænderi i trafikken. Rachel (Caren Pistorius) er kommet for sent ud ad døren på vejtil arbejde. I et lyskryds kommer hun op at skændes med en fremmed mand (Russell Crow), der føler sig magtesløs og overset af systemet. Snart befinder Rachel – og alle hun elsker – sig i en situation hvor én mand har besluttet sig for at sætte et sidste præg på den verden som han foragter ved at lære hende en række dødbringende lektioner. Det følgende er et farligt spil mellem kat og mus, der viser én mands reaktion på et samfund der har vendt ryggen til ham.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Thriller
  Instruktør: Derrick Borte
  Skuespillere: Russell Crowe, Gabriel Bateman, Caren Pistorius, Jimmi Simpson
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 30. juli

August måned

 • Plakat for filmen Luna og den magiske krystal

  Luna og den magiske krystal

  Luna er ikke et helt almindelig lille pindsvin. Hun er sprængfuld af energi og har en næsten for levende fantasi. Hun elsker at fortælle historier til alle der vil lytte (ikke altid lige frivilligt), og fælles for alle hendes fortællinger er, at Luna altid får tegnet sig selv som den frygtløse heltinde, der redder dagen. Så da skovens dyr opdager, at den magiske vandsten er forsvundet, og at skoven står over for en tørke, føler Luna sig forpligtet til at få den tilbage fra bjørnekongen, der stjal den. Så nu skal Luna bevise, at hendes mod er lige så stort som hendes mange fortællinger giver udtryk for. Med på missionen er Lunas ven, egernet Tjum, og de må hurtigt lære at arbejde sammen som et hold, da de to usandsynlige helte pludselig tager afsted på deres livs eventyr!
  Kilde: Angel Films

  Genre: Animation, Familiefilm
  Premiere 6. august
 • Plakat for filmen Tenet

  Tenet


  Genre: Action, Adventure
  Instruktør: Christopher Nolan
  Skuespillere: Kenneth Branagh, Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson
  Premiere 12. august
 • Plakat for filmen Vores mand i Amerika

  Vores mand i Amerika

  9. april 1940 angribes Danmark af det nazistiske Tyskland med krav om øjeblikkelig og betingelsesløs kapitulation. Regeringen overgiver sig efter få timer og indleder herefter samarbejde med nazisterne. Men på den anden side af Atlanten sidder Danmarks ambassadør i Amerika, vovehalsen og verdensmanden Henrik Kauffmann, der er villig til at sætte alt på ét bræt. Han nægter at føje de tyske krav og iværksætter i stedet en rebelsk plan for at besejre Hitler og give den danske befolkning friheden tilbage.

  VORES MAND I AMERIKA har et stærkt cast af både danske, amerikanske og britiske skuespillere med Ulrich Thomsen i front og Mikkel Boe-Følsgaard i rollen som hans allierede – advokaten Povl Bang-Jensen. Derudover medvirker bl.a. Denise Gough som Kauffmanns hustru Charlotte, Zoë Tapper som Charlottes søster Zilla samt Henry Goodman og Nicholas Blane i rollerne som hhv. Franklin D. Roosevelt og Winston Churchill.

  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama
  Instruktør: Christina Rosendahl
  Skuespillere: Ulrich Thomsen, Mikkel Boe Følsgaard
  Premiere 13. august
 • Plakat for filmen Antebellum

  Antebellum

  Den succesfulde forfatter Veronica Henley (Janelle Monáe) fanges i en gruopvækkende virkelighed og må afdække det tankevridende mysterium før det er for sent. ANTEBELLUM er en frygtindgydende ny thriller fra producerne bag de anmelderroste publikumssucceser Get Out og Us.

  Genre: Thriller
  Premiere 20. august
 • Plakat for filmen Greenland

  Greenland


  Premiere 27. august
 • Plakat for filmen La belle époque

  La belle époque

  En uimodståeligt charmerende film om den midaldrende, lidt livstrætte Victor, som får sit liv vendt på hovedet den dag, Antoine, en succesrig iværksætter, tilbyder ham en unik form for underholdning. Antoines firma giver sine kunder mulighed for at dykke tilbage i en tidsperiode efter eget valg. Victor beslutter at genoplive den mest mindeværdige uge i sit liv, 40 år tidligere, da han mødte sit livs kærlighed.
  En hjertevarm, morsom, original og underfundig film med stjernespil af veteranen Daniel Auteuil.

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Nicolas Bedos
  Skuespillere: Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier
  Premiere 27. august

September måned

 • Plakat for filmen Lassie kommer hjem

  Lassie kommer hjem


  Genre: Adventure, Drama, Familiefilm
  Instruktør: Hanno Olderdissen
  Skuespillere: Sebastian Bezzel, Anna Maria Mühe, Nico Marischka
  Premiere 3. september

Oktober måned

 • Plakat for filmen Wonder Woman 1984

  Wonder Woman 1984


  Premiere 1. oktober
 • Plakat for filmen Madklubben

  Madklubben

  Marie, Vanja og Berling har kendt hinanden lige siden skoletiden. De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres. Marie bliver forladt af sin mand juleaften, Berling er den evige single, som fornægter alder og lever det søde liv, mens Vanja lever i minderne om sin afdøde mand. Efter en turbulent tid hjemme i Danmark beslutter de at tage på madkursus til Syditalien. Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med, og de hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet. Midt i virvaret opdager de tre dog, at livet har langt mere at byde på og at det aldrig er for sent…

  En livsbekræftende og livsklog komedie om, at livet absolut ikke slutter ved de 50…
  Med Kirsten Olesen, Stina Ekblad, Kirsten Lehfeldt, Troels Lyby, Rasmus Botoft og Mia Lyhne.

  Kilde: Filmkompagniet

  Instruktør: Barbara Topsøe-Rothenborg
  Skuespillere: Kirsten Lehfeldt, Troels Lyby, Mia Lyhne, Rasmus Botoft, Kirsten Olesen, Stina Ekblad
  Premiere 22. oktober

November måned

 • Plakat for filmen No Time to Die

  No Time to Die

  I ”No Time To Die” har Bond forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen handler om at redde en kidnappet forsker, men opgaven viser sig at være langt mere forræderisk end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi.

  Genre: Action, Adventure, Drama
  Instruktør: Cary Joji Fukunaga
  Skuespillere: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Rami Malek, Lashana Lynch
  Premiere 12. november