Kommende film

Oktober måned

 • Plakat for filmen Blinded by the Light

  Blinded by the Light

  ’Blinded by the Light’ foregår i 1987 i Storbritannien, et land der til trods for sine problemer, formår at holde livet i gang med stort hår og farverigt tøj. Midt i tidens oprør omkring race og økonomi skriver Javed, en britisk teenager med pakistansk baggrund, poesi som et middel til at flygte fra byens intolerance og sin traditionelle fars stærke holdninger. Men da en klassekammerat introducerer ham for musikken af ”The Boss”, giver sangene ham mod til at snakke med pigen, han er vild med – og med kassettebåndet i sin walkman, kan han nu endelig finde de helt rigtige ord. Filmen er en sprudlende coming-of-age historie om en teenager, der lærer at leve livet, forstå sin familie og finde sin egen stemme gennem Bruce Springsteens musik og tekster.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Gurinder Chadha
  Skuespillere: Kulvinder Ghir, Viveik Kalra, Meera Ganatra, Aaron Phagura, Dean-Charles Chapman
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 17. oktober
 • Plakat for filmen Maleficent: Mistress of Evil

  Maleficent: Mistress of Evil

  Der er gået adskillige år, siden vi i eventyret ”Maleficent” fik løftet sløret for de begivenheder, der forhærdede hjertet på Disneys mest berygtede skurk og drev hende til at kaste en forbandelse over den nyfødte prinsesse Aurora. ”Maleficent: Mistress of Evil” ser nærmere på det indviklede forhold mellem den hornede fe og den kommende dronning, der må indgå nye forbund og tackle nye modstandere i deres kamp for at beskytte Ellemosen og de fortryllede skabninger, der bor der.

  Instruktør: Joachim Rønning
  Skuespillere: Angelina Jolie, Chiwetel Ejiofor, Harris Dickinson
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 17. oktober
 • Plakat for filmen Hustlers

  Hustlers

  Filmen er inspireret af den sande historie om en flok strippere, der besluttede sig for at vende bøtten og sørge for, at det var dem, der blev rige i stedet for deres Wall Street-kunder. Enten er du hustler, eller også bliver du hustlet. Kvinderne er trætte af, at systemet er imod dem, så de aldrig kan få succes. Derfor opfinder de en særlig cocktail af stoffer, som gør kunderne hjælpeløse overfor deres… charme. Stripperne stjæler mændenes penge med god samvittighed, for de ansvarsløse Wall Street-typer har rigeligt med ufortjent rigdom, tænker de. Men så begynder det hele at løbe løbsk.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama
  Instruktør: Lorene Scafaria
  Skuespillere: Jennifer Lopez, Julia Stiles, Constance Wu, Cardi B, Lili Reinhardt
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 24. oktober
 • Plakat for filmen Judy

  Judy

  Præcis 50 år efter at sanglegenden Judy Garlands alt for tidlige død, portrætteres og synges hun af Oscarvinder Renée Zellweger i en pragtpræstation.
  Året er 1968, og Judy forbereder sig til et show i London. Hun charmerer musikere, venner, fans og sin kommende femte ægtemand, Mickey, men skrøbeligheden indeni er ved at slå revner i den pæne facade. Filmen udspiller sig, da sangikonet er 46 år og allerede har levet et turbulent liv. Ingen aner, at det hele er forbi om få måneder og at Judys allersidste koncert bliver i Falconer Centret i København. JUDY er baseret på Peter Quilters teaterstykke, End of the Rainbow.

  Kilde: Scanbox

  Instruktør: Rupert Goold
  Skuespillere: Michael Gambon, Renée Zellweger, Rufus Sewell, Finn Wittrock, Jessie Buckley
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 24. oktober
 • Plakat for filmen Zombieland 2: Double Tap

  Zombieland 2: Double Tap

  Et årti efter Zombieland blev et hit, og senere en kultklassiker, er skuespillerne (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin & Emma Stone) genforenet med instruktøren (Ruben Fleischer) og de originale manuskriptforfattere (Rhett Reese & Paul Wernick) i Zombieland 2: Double Tap. I efterfølgeren må de fire menneskelige, dræbermaskiner bekæmpe nye zombier, der har udviklet sig siden den første film, men også nye overlevende. Allervigtigst skal de kæmpe for at overleve samværet med deres flabede, dysfunktionelle papfamilie.

  Genre: Horror, Komedie
  Instruktør: Ruben Fleischer
  Skuespillere: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Abigail Breslin, Emma Stone
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 24. oktober
 • Plakat for filmen Familien Addams

  Familien Addams

  Kan du knipse med på melodien? Alle monstrene fra Halloween er samlet i Familien Addams, og nu er de endelig tilbage på det store lærred. Et animeret eventyr om den kuk-kuk-skøreste familie på vejen. Forvent masser af sjov og langt ude løjer med den ikoniske familie, som må siges at omdefinere, hvad det vil sige at være en god nabo.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Animation, Komedie
  Instruktør: Conrad Vernon, Greg Tiernan
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 31. oktober
 • Plakat for filmen Terminator: Dark Fate

  Terminator: Dark Fate

  Arnold Schwarzenegger (“T-800”) og Linda Hamilton (“Sarah Connor”) er tilbage i deres ikoniske roller, i den nye TERMINATOR: DARK FATE. Filmen er instrueret af Tim Miller (Deadpool) og er produceret af James Cameron og David Ellison. Som efterfølgeren til Terminator 2: Judgment Day, er Terminator: Dark Fate et stjernespækket actionbrag med skuespillere som Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna and Diego Boneta.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Action
  Instruktør: Tim Miller
  Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Linda Hamilton, Brett Azar
  Premiere 31. oktober
 • Plakat for filmen Kollision

  Kollision

  Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil spiller i KOLLISION hovedrollerne, Leo og Olivia der pludseligt slynges ud i en krise. Under tragiske omstændigheder bliver deres niårige datter Liv kastebold mellem sin mor og far. Filmen er et bevægende drama, der udforsker en familie i opløsning og de beslutninger forældre træffer i forsøget på at finde mening og håb, når alt ramler. Filmen er inspireret af virkelige hændelser.

  Genre: Drama
  Instruktør: Mehdi Avaz
  Skuespillere: Tommy Kenter, Bodil Jørgensen, Henning Jensen, Nikolaj Lie Kaas, Cecilie Stenspil
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 31. oktober

November måned

 • Plakat for filmen Doctor Sleep

  Doctor Sleep

  40 år efter, og stadig dybt traumatiseret efter sine oplevelser som barn på The Overlook Hotel, kæmper, den nu voksne, Dan Torrance for at finde ro i sit liv. Men roen ophører brat, da han møder Abra, en nysgerrig teenager med en kraftfuld evne – nemlig ”the shine”. Instinktivt har Abra opsporet Dan, da hun kan mærke, at de deler samme evne, og de to må nu stå sammen i kampen mod den nådesløse Rose the Hat og hendes følgere, The True Knot, der lever af uskyldige menneskers overnaturlige evner i deres søgen efter udødelighed.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Gyser
  Instruktør: Mike Flanagan
  Skuespillere: Ewan McGregor, Rebecca Ferguson
  Premiere 7. november
 • Plakat for filmen Le Mans '66

  Le Mans '66

  Oscarvinderne Matt Damon og Christian Bale har hovedrollerne i LE MANS ’66, som er baseret på den virkelige historie om den visionære, amerikanske bildesigner Caroll Shelby (Damon) og den frygtløse, britiske racerkører Ken Miles (Bale), der sammen tog kampen op mod de fysiske love og deres egne personlige dæmoner for at bygge en revolutionerenderacerbil for Ford. Sammen udfordrede de Enzo Ferraris altdominerende racerbil i 24-timers løbet Le Mans i Frankrig, 1966
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Action, Drama
  Instruktør: James Mangold
  Skuespillere: Matt Damon, Christian Bale, Caitriona Balfe
  Premiere 14. november
 • Plakat for filmen Countdown

  Countdown

  Hvis du kunne få at vide, hvornår du skulle dø… ville du så vide det? En nedtællings app, som fortæller dig, hvor længe du har tilbage at leve i, går viralt blandt de unge, hvilket får den unge sygeplejerske Quinn til at hoppe med på bølgen. Til hendes store overraskelse fortæller appen hende, at hun kun har tre dage tilbage at leve i… I takt med tiden går, går det langsomt op for Quinn, at der med appen nok følger en forbandelse, og hun gør derfor alt, hvad hun kan for at flygte fra Døden…
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Gyser
  Instruktør: Justin Dec
  Skuespillere: Anne Winters, Elizabeth Lail, Lana McKissack
  Premiere 21. november
 • Plakat for filmen F for får - Fårmageddon

  F for får - Fårmageddon

  Den elskelige uldklump Frode Får bliver kastet ud i et hylesjovt, intergalaktisk eventyr da LU-LA, en gæst fra det ydre rum, nødlander nær gården.
  Det lille, nuttede rumvæsen vil gerne hjem igen. Hele fåreflokken falder for LU-LAs magiske evner, drilagtighed og galaktisk store bøvser, så Frode Får beslutter sig for at hjælpe sin nye ven i nøden. De ved imidlertid ikke, at Agent Rød er på sporet af dem. Hun jagter rumvæsner for at bevise, at der findes liv i rummet. Mon Frode Får og flokken er i stand til at få LU-LA hjem uden at det ender i total Fårmageddon?
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Animation, Komedie
  Instruktør: Will Becher, Richard Phelan
  Premiere 28. november

December måned

 • Plakat for filmen Jumanji: The Next Level

  Jumanji: The Next Level


  Genre: Action, Adventure, Komedie
  Instruktør: Jake Kasdan
  Skuespillere: Jack Black, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, Madison Iseman
  Premiere 5. december
 • Plakat for filmen Knives out - Var det mord

  Knives out - Var det mord

  ET MORDMYSTERIE, SOM DU ALDRIG HAR SET DET FØR! Morgenen efter sin 85-års fødselsdag bliver den kendte krimiforfatter Harlan Thrombey fundet død. Under mistænkelige omstændigheder bliver den nysgerrige og selvsikre privatdetektiv Benoit Blanc hyret til at undersøge sagen. Blancs opklaring bringer ham i nærkontakt med både Harlans dysfunktionelle familie og hans hengivne stab, og han må arbejde sig gennem et spind af falske spor og løgne for at finde frem til sandheden om Harlans død. Den prisvindende instruktør Rian Johnson (’Brick’, ’Looper’, ’Star Wars: The Last Jedi’) hylder med ’Knives Out – Var Det Mord?’ den legendariske krimiforfatter Agatha Christie i et sjovt, moderne mordmysterie, hvor alle er mistænkt! Det stjernespækkede cast består af Daniel Craig, Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford og Jaeden Martell.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama, Krimi
  Instruktør: Rian Johnson
  Skuespillere: Daniel Craig, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Christopher Plummer, Michael Shannon
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 5. december

Januar måned

 • Plakat for filmen Charlie's Angels

  Charlie's Angels

  Elizabeth Banks er instruktør på den næste generation af Engle – Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska – der arbejder for den mystiske Charles Townsend. Charlie’s Angels kan lejes af private klienter, der har brug for deres færdigheder inden for sikkerhed og efterforskning, og nu har Townsend agenturet udvidet til det internationale marked, med de klogeste, mest frygtløse og bedst trænede kvinder på jorden. Adskillelige teams af Engle, der er guidet af hver deres Bosley, klarer de hårdeste opgaver rundt om i verden. Da en ung systemingeniør slår alarm omkring noget særdeles farligt teknologi, bliver Englene kaldt på arbejde og må risikere deres liv for at beskytte os alle.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Action, Komedie
  Instruktør: Elizabeth Banks
  Skuespillere: Kristen Stewart, Elizabeth Banks, Naomi Scott
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 9. januar
 • Plakat for filmen Aretha Franklin - Amazing Grace

  Aretha Franklin - Amazing Grace

  I 1972, over to aftener, den 13. og den 14. januar, indspillede Aretha Franklin sit album "Amazing Grace" i en kirke i det sydlige Los Angeles. Warner Brothers og instruktør Sydney Pollack forevigede begivenheden, men filmen blev aldrig udgivet. Først nu... 47 år senere, året efter Aretha Franklins bortgang, er filmen blevet færdiggjort. Og hvilket pragtværk!

  Genre: Dokumentar
  Censur: Tilladt for alle
  Premiere 16. januar