Kommende film

December måned

 • Plakat for filmen Star Wars: The Last Jedi

  Star Wars: The Last Jedi

  I Star Wars: The Last Jedi, fortsætter Skywalker-sagaen, da heltene fra The Force Awakens slår sig sammen med de galaktiske legender i et episk eventyr, der afslører gamle mysterier om Kraften, og chokerende afsløringer om fortiden.
  Det stærke felt af skuespillere består bl.a. af Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern og Benicio Del Toro.
  Filmen er skrevet og instrueret af Rian Johnson, og produceret af Kathleen Kennedy og Ram Bergman.
  J.J. Abrams, Tom Karnowski og Jason McGatlin er executive producenter.

  Censur: Tilladt over 11 år
  Premiere 13. december
 • Plakat for filmen Ferdinand - Med dansk tale

  Ferdinand - Med dansk tale

  FERDINAND fortæller historien om en kæmpe tyr med et stort hjerte. Da folk ved en fejl tror, at han er farlig, bliver Ferdinand fanget og fjernet fra sit hjem. Han er dog fast besluttet på at vende tilbage til sin familie, og han samler en gruppe af umage venner, som hjælper ham på hans ultimative eventyr. Ferdinand beviser på sin rejse, at man ikke skal skue tyren på hårene!
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Animation, Familiefilm, Komedie
  Instruktør: Carlos Saldanha
  Censur: Frarådes under 7 år
  Premiere 14. december
 • Plakat for filmen Jeg er William

  Jeg er William

  "Jeg er William" handler om William, der ikke har det sindssygt nemt. Hans mor er en koldbøtte, så William bor hos sin morbror Nils, der lever af lidt af hvert. Og nu har morbror Nils rodet sig ud i en stor spillegæld, og byens gangster er på nakken af ham. Så William må mobilisere både mandsmod og fantasi for at redde sig selv og sin morbror. Og det gør han så, men samtidig har William også både de tre bøller fra klassen og en spirende forelskelse i Viola at holde styr på.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Familiefilm
  Instruktør: Jonas Elmer
  Skuespillere: Rasmus Bjerg, Alexander Magnússon, Stinne Henriksen
  Censur: Frarådes under 7 år
  Premiere 21. december
 • Plakat for filmen Wonder Wheel

  Wonder Wheel

  ”Wonder Wheel” er historien om fire menneskers liv, der flettes sammen i en charmerende og travl forlystelsespark på Coney Island. Servitricen, Ginny (Kate Winslet), er tidligere skuespiller med tendens til både ekstrem begejstring og stille melankoli. Humpty (Jim Belushi) er Ginnys kradsbørstige mand og karruseloperatør. Micky (Justin Timberlake) er den nydelige unge livredder, der drømmer om at blive manuskriptforfatter. Endelig møder vi Carolina (Juno Temple), Humptys datter, som han ikke har haft kontakt med i mange år, og som nu skjuler sig i faderens lejlighed på flugt fra gangstere.
  En film, skrevet og instrueret af Woody Allen, om passion og bedrag i billedskønne omgivelser med Oscar-vinder Kate Winslet i en pragtpræstation.
  Kilde: Scanbox

  Genre: Drama
  Instruktør: Woody Allen
  Skuespillere: Justin Timberlake, Juno Temple, Jim Belushi
  Censur: Frarådes under 7 år
  Premiere 25. december
 • Plakat for filmen En frygtelig kvinde

  En frygtelig kvinde

  EN FRYGTELIG KVINDE er et komediedrama om alt det frygtelige, kvinder kan gøre mod mænd i et moderne parforhold, set gennem mandens øjne. Da Rasmus møder Marie, er han sikker på, at han har mødt kvinden i sit liv. Men der går ikke lang tid, før hun viser sig som et besidderisk og manipulerende væsen, der snedigt piller ham fra hinanden. EN

  FRYGTELIG KVINDE er historien om kvindens ødelæggende insisteren på dominans i parforholdet. Et sandfærdigt portræt af kvindens frygtelige natur.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Christian Tafdrup
  Skuespillere: Rasmus Hammerich, Anders Juul, Amanda Collin
  Censur: Frarådes under 7 år
  Premiere 25. december
 • Plakat for filmen The Greatest Showman

  The Greatest Showman

  THE GREATEST SHOWMAN er en original og nyskabende musical, som er inspireret af P.T. Barnums ekstraordinære liv, med Hugh Jackman i hovedrollen. Barnum voksede op under trange kår, men han var en meget kreativ og visionær mand. Kronen på værket i hans karriere var ”The Greatest Show on Earth”, der var en imponerende forestilling og en fejring af hans enestående fantasi og opfindsomhed, som endte med at begejstre publikum verden over.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama, Musical
  Instruktør: Michael Gracey
  Skuespillere: Hugh Jackman, Zac Efron, Rebecca Ferguson
  Censur: Frarådes under 7 år
  Premiere 25. december
 • Plakat for filmen Jumanji

  Jumanji

  Velkommen til junglen og den helt nye eventyrfilm ”Jumanji”! For nu bliver der vendt rundt på det hele, da fire teenagers suges ind i Jumanjis verden. Fire high school elever finder et gammelt konsol til videospil, og snart er de i gang med at spille et ganske særligt spil, som fører dem direkte ind i Jumanjis jungle. Men ikke nok med det, den avatar de valgte da de gik i gang med spillet, forvandler de sig også hver især til: Spencer (Dwayne Johnson) bliver den muskuløse eventyrer, fodboldtossen Fridge (Kevin Hart) til Einstein, skolens mest populære pige Bethany forvandles til en midaldrende mandlig professor (Jack Black) og bænkevarmeren Martha en hårdtslående kriger (Karen Gillan). Sammen opdager de, at det ikke bare handler om at spille Jumanji, de skal også forstå at overleve spillet...For overhovedet at gennemføre spillet og således at kunne vende tilbage til den verden de kommer fra, skal de nu på deres livs farligste eventyr: De må finde frem til, hvad det var Alan Parrish efterlod sig for 20 år siden og ikke mindst må de hver især også ændre den måde, de tænker om sig selv på. – Ellers vil de for evig tid blive hængende i spillets verden. Jake Kasdan (Bad Teacher, Sex Tape) har instrueret denne herlige familiefilm, som er baseret på Chris Van Allsburgs bestseller.
  Kilde: UIP

  Genre: Action, Adventure
  Instruktør: Jake Kasdan
  Skuespillere: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan
  Censur: Tilladt over 11 år
  Premiere 25. december